Schermafbeelding 2021 02 10 om 09 43 32

KV Oostende


Ben jij ook op zoek naar de beste experience voor jouw fans? WAOW helpt je daarbij graag verder! Lees hieronder alles over hoe wij een succesvol partnership hebben uitgebouwd met KV Oostende en haar fans.

Goede fan-experience leidt tot goede business, dat hebben ze bij K.V. Oostende goed begrepen. Zorgeloos en veilig betalen op jouw favoriete event is een essentieel onderdeel van deze beleving. Vanuit deze insteek heeft WAOW een succesvol partnership uitgebouwd met de voetbalclub KVO.

Als trouwe voetbalsupporter hoef je niet langer cash op zak te hebben. Minutenlang in de wachtrij aanschuiven om consumptiewaarde toe te voegen aan jouw abonnementskaart is bovendien volledig verleden tijd. Vanaf nu wordt jouw kaart automatisch opgeladen bij het binnenkomen van het voetbalstadion met een bedrag dat je helemaal zelf kiest! Snel, veilig en heel eenvoudig!

Ook interesse in een partnership op maat met WAOW of ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.

EVENT STEPS 1

WAOW als partner van jouw organisatie? Contacteer ons!