Schermafbeelding 2021 02 10 om 09 39 12

Professioneel


Wil jij graag WAOW als betaalmiddel aanbieden in jouw winkel en ben je benieuwd naar onze voorwaarden? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.


Waarom WAOW in jouw winkel?

Als handelaar zijn er vaak hoge kosten gemoeid bij het aanbieden van elektronische betalingen in de winkel. Daar bovenop duurt het vaak lang voor je uiteindelijk het bedrag op je rekening ontvangt.

WAOW maakt hier een einde aan. Als je kiest voor ons betalingssysteem ben je eindelijk verlost van die transactiekost (*). Zo creëren we voor jou als handelaar de kans om eindelijk de overstap te maken naar een gebruiksvriendelijkere digitale betaaloplossing voor jouw winkel.

Kortom: kies voor alle voordelen van de bestaande betaalmethodes aangevuld met een innovatieve manier van betalen die zorgt voor een kostenbesparing i.p.v. een hoge transactiekost. Dit alles samengebracht in één groene terminal op jouw toonbank.

Wil jij bovendien als handelaar, organisatie of zelfstandige ondernemer graag adverteren op onze terminals? Dat kan! Wij bieden verschillende formules aan waarbij jouw advertentieruimte gegarandeerd views oplevert! Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op!

(*)Meer info hierover kan je nalezen in onze algemene voorwaarden

COCKTAIL STEPS 2

WAOW als betaalmiddel in jouw winkel? Contacteer ons!